Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in transport. Benieuwd in welke vormen van transport wij gespecialiseerd zijn? Op deze pagina vindt u een kort overzicht van de diensten van Topper Logistics. Bent u geinteresseerd in een van onze diensten? Lees dan verder op de pagina van deze dienst of neem contact met ons op.

Soorten transport

Groot transport
ADR - Transport

Koel & Vers

Grote materialen, machines of pallets die vervoert moeten worden door een vrachtwagen? Wij zijn gespecialiseerd in deze vorm van groot transport. Daarnaast beschikken wij over vrachtwagens en ervaren chauffeurs voor uw groot transport. Zo weet u zeker dat het groot transport goed geregeld wordt.

Groot Transport

De specialist in (Groot) Transport

Heeft u hulp nodig bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact op met onze specialisten!

Neem contact op met een specialist

ADR-transport staat simpel gezegd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is een vak apart in de transportbranche. Er zijn speciale richtlijnen en wetten om het vervoer zo veilig mogelijk te laten verlopen.

ADR – Transport

LZV-transport staat voor Langeren en Zwaardere Vrachtautocombinatie. Hierbij gaat het om een vrachtwagen welke meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtwagen. De maximale lengte bij LZV-transport is 25,25 meter met een gewicht van 60 ton.

LZV – Transport

Binnen gekoeld transport worden bederfelijke goederen vervoerd in een geconditioneerde ruimte. Dit wordt gedaan zodat de producten geen waarde verliezen en dus in goede staat blijven. In de meeste gevallen wordt hiervoor gebruik gemaakt van koelwagens.

Koel & Vers
Transport

Heeft u hulp nodig
bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact
op met onze specialisten!

Of ga direct naar onze contact pagina

"*" geeft vereiste velden aan