ADR-transport uit omgeving Den Haag

Bent u op zoek naar een partner voor ADR-transport in omgeving Wateringen, nabij Den Haag? Kies dan voor Topper Logistics! De voertuigen van Topper Logistics zijn namelijk voorzien van alle speciale voorzieningen en ons bedrijf is ADR-gecertificeerd. Daarom kunt u het ADR-transport met een gerust hart overlaten aan onze vervoerders in regio Den Haag.

ADR-transport uitgevoerd door onze specialisten in regio Den Haag

ADR-transport staat simpel gezegd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is een vak apart in de transportbranche. Om ADR-transport te kunnen realiseren, zijn er speciale richtlijnen en wetten opgesteld om veilig transport mogelijk maken. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat goederen goed verpakt en gelabeld zijn. De gespecialiseerde chauffeurs van ons groot tansportbedrijf in omgeving Den Haag zijn in het bezit van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat en helpen u graag bij ADR-transport.

 

Waar staat ADR voor?

Als we de afkorting ADR voluit schrijven staat er ‘Accord Européen relatif au transports international des marchandises Dangereuses par Route’. De afkorting ADR staat voor een Europees verdrag, dat gericht is op het internationaal vervoeren van gevaarlijke stoffen, meestal over wegen. De Nederlandse term hiervoor is Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS).

De specialist in (Groot) Transport

Heeft u hulp nodig bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact op met onze specialisten!

Neem contact op met een specialist

Gevarenklasse binnen ADR

Er zijn verschillende klassen waarin de gevaarlijke stoffen zijn verdeeld volgens de richtlijnen van ADR. Onderstaande tabel geeft een mooi overzicht van de verschillende klassen.

Klasse Wat
Klasse 1 Ontplofbare stoffen en voorwerpen
Klasse 2 Gassen
Klasse 3 Brandbare vloeistoffen
Klasse 4.1 Brandbare vaste stoffen
Klasse 4.2 Voor zelfontbranding vatbare stoffen
Klasse 4.3 Stoffen die gas ontwikkelen bij water
Klasse 5.1 Oxiderende stoffen
Klasse 5.2 Organische peroxiden
Klasse 6.1 Giftige stoffen
Klasse 6.2 Infectueuze stoffen
Klasse 7 Radioactieve stoffen
Klasse 8 Bijtende stoffen
Klasse 9 Diverse gevaarlijke stoffen en voorwerpen

Kies voor zekerheid met transport door onze specialisten

Bent u op zoek naar een partner om u te helpen met uw ADR-transport in Wateringen, dicht bij Den Haag? Wij helpen u graag! Naast ADR-transport biedt ons bedrijf uit regio Den Haag ook andere diensten aan, zoals bijvoorbeeld LZV-transport. Heeft u hulp nodig bij transport? Wacht dan niet en neem direct contact op met onze specialisten. Dit kan via mail info@topperlogistics.nl en telefonisch via +31 6 24219500. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar.

Heeft u hulp nodig
bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact
op met onze specialisten!

Of ga direct naar onze contact pagina

"*" geeft vereiste velden aan