Koel en vers transport

Koel en/of vers transport nodig? Wij nemen de zorgen voor het transport graag uit handen.

Binnen gekoeld transport worden bederfelijke goederen vervoerd in een geconditioneerde ruimte. Dit wordt gedaan zodat de producten geen waarde verliezen en dus in goede staat blijven. In de meeste gevallen wordt hiervoor gebruik gemaakt van koelwagens maar in enkele gevallen ook van warm transport. De keuze voor koel of warm transport is afhankelijk van het product of goed dat vervoerd moet worden.

U kiest voor gekoeld transport wanneer u goederen of producten levert waarvan de waarde of kwaliteit niet verloren mag gaan tijdens het transport. Zodra dat gebeurt, verliest u klanten, omzet of zelfs beide. Wij zetten gekoeld transport juist in om dat te voorkomen en de goederen of producten in goede staat te leveren. Bij gekoeld transport kunt u denken aan bloemen, planten, groenten, fruit, vis, vlees, vleeswaren, zuivel en chemische producten. Natuurlijk zijn er ook diverse andere producten waarvoor wij gekoeld transport kunnen voorzien.

Bij verse producten is het vaak zaak dat ze snel vervoerd worden. Ook dan is het handig om de specialisten van Topper Logistics in te schakelen. Veel vervoerders hebben niet de capaciteit of ervaring met verse goederen. Bij Topper Logistics hebben we veel ervaring met dit soort vervoer en kunnen wij uw zorgen uit handen nemen.

Bij het koel en/of vers transport van Topper Logistics kunt u denken aan voorbeelden als medicatie voor apotheken en ziekenhuizen, farmaceutische goederen, vers eten en levensmiddelen voor de voedselindustrie of horeca. Naast deze voorbeelden kunnen wij uiteraard ook in andere branches vervoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Contact openemen