LZV-transport uit omgeving Den Haag

Laat LZV-transport over aan de specialisten van Topper Logistics uit Wateringen, bij Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van LZV-transport. Wij helpen vele verschillende branches met hun transport. Onze vrachtwagencombinaties zijn geschikt voor grotere en zwaardere ladingen. Op die manier kunnen onze specialisten uit Den Haag het LZV-transport efficiënt inzetten. Zo  bespaart u niet alleen kosten maar heeft u ook minder zorgen omtrent het transport. Uw LZV-transport is bij ons in regio Den Haag in goede handen.

Kies voor LZV-transport door onze specialisten in regio Den Haag

LZV-transport staat voor “Lange Zware Vrachtvoertuigen”. Hierbij gaat het om een vrachtwagen die meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtwagen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld makkelijker machines vervoeren. De maximale lengte bij LZV-transport is 25,25 meter met een gewicht van maximaal 60 ton. Het voordeel van LZV-transport is dat er tot wel 30% brandstof bespaard kan worden. Dit maakt het financieel interessanter om dit vervoerstype in te zetten. Door groot transportvervoerder Topper Logistics uit Den Haag in te schakelen voor uw LZV-transport, bent u er zeker van dat uw goederen in goede handen zijn. Wij zorgen voor veilig vervoer van goederen.

 

De voordelen van LZV-transport door onze specialisten uit Den Haag

  • Besparing op transportkosten
  • Besparing op het gebied van milieubelasting
  • Tot wel 50% meer lading per vervoer
  • Het uitbesteden van LZV-transport bespaard een hoop zorgen

De specialist in (Groot) Transport

Heeft u hulp nodig bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact op met onze specialisten!

Neem contact op met een specialist

Neem contact op met onze specialisten

Bent u benieuwd wat Topper Logistics uit Wateringen, bij Den Haag, kan betekenen voor uw LZV-transport? Of heeft u ander transport, bijvoorbeeld ADR-transport, waar u hulp bij nodig heeft? Kijk eens welke diensten wij nog meer uitvoeren. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee. U bereikt ons door een mail te sturen naar info@topperlogistics.nl, door te bellen met +31 6 24219500 of door ons contactformulier in te vullen.

Heeft u hulp nodig
bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact
op met onze specialisten!

Of ga direct naar onze contact pagina

"*" geeft vereiste velden aan