Breed scala aan diensten

Tijdbesparing

Ervaren chauffeurs

WIJ ONTZORGEN U GRAAG VAN A TOT Z

Laat uw gevaarlijke stoffen vervoeren vanuit Den Haag

Wilt u gevaarlijke stoffen laten vervoeren over de weg in regio Den Haag? De specialisten van Topper Logistics uit Wateringen staan voor u klaar. Onze ervaren chauffeurs zijn in het bezit van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat. Dit certificaat is verplicht voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en kan enkel behaald worden door een erkende ADR-opleiding te volgen.

Uw gevaarlijke stoffen veilig
laten vervoeren vanuit Den Haag

Alle chauffeurs van Topper Logistics uit Wateringen, nabij Den Haag, zijn bekend met de wet- en regelgeving rondom het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Zo is de hoeveelheid gevaarlijke stoffen die wij vervoeren afhankelijk van hoe gevaarlijk de stof is. U kunt aan de ADR-gevarenklassen en -labels zien in welke klassen de gevaarlijke stoffen zijn ingedeeld. Ook is het belangrijk dat de voertuigen aan verschillende eisen voldoen en geschikt zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen; al onze voertuigen in Den Haag voldoen dan ook aan deze eisen. Zo garanderen wij u dat wij uw gevaarlijke stoffen veilig vervoeren.

Naar onze diensten
Neem contact op

De specialist in (Groot) Transport

Heeft u hulp nodig bij transport?

Wacht dan niet en neem direct contact op met onze specialisten!

Neem contact op met een specialist

Neem contact met ons op
voor de transportmogelijkheden

Bent u benieuwd hoe wij u, als groot transportbedrijf uit Den Haag, kunnen helpen met het vervoer van uw gevaarlijke stoffen? Bekijk dan zeker onze diensten! Neem contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft. Stuur ons een e-mail op info@topperlogistics.nl of vul het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar +31 6 24219500.